O meni / About me

Reading Time: < 1 minute

Doktor družboslovnih in humanističnih znanosti z MBA diplomo, ki pa bolj kot na uradne nazive stavi na kreativnost, fleksibilnost in zvedavost. Manager z izkušnjami iz vodenja večjih poslovnih sistemov v regiji ter soustanovitelj in direktor svetovalne družbe Herman & partnerji, ki ne verjame v zastarele organizacijske hierarhije in išče alternativne vodstvene modele, ki v ospredje postavljajo medosebne odnose, integriteto in integrirano komunikacijo. Nekdanji diplomat.

Kolumnist in komentator, ki uporablja širino – znanj, izkušenj in zornih kotov – kot orodje. Nekdanji plavalec, ki se je prelevil v rekreativnega maratonca in triatlonca. Ponosni mož in oče. Strastni popotnik, ki poskuša številne interese združevati v smiselno celoto. In o tem tudi kaj napisati.

Vabljeni k branju!


About me

A columnist with multi perspective approach, combining gained knowledge and experiences. Former swimmer who turned into a recreational marathon runner and triathlon. Proud husband and a father. A passionate traveler who tries to combine many interests into a meaningful life. And to write about it.

Focused on creativity, flexibility and curiosity. Managerial experiences in leading one large business enterprises in South-Easter Europe, founding partner and CEO at Herman & partners consultancy, not believing in outdated organizational structures, rather looking for alternative managerial models that put focus on P2P management, integrity and integrated communication. Former diplomat. PhD (social sciences) and Executive MBA alumni.